Drøbakfestivalen inngår samarbeid med Gårdsbutikken Tomter mais

Gårdsbutikken er kjent for Drøbaks innbyggere for sin søte mais, men tilbyr også selvplukk av bønner, sylteagurker, beter, løk, gulrøtter og solsikker, for å nevne noe. I år skal de levere herlige kortreise og usprøytede grønnsaker til artister og folk som jobber med festivalen.

«Vi på Haneborg gård synes Drøbakfestivalen er et fantastisk møtested for både lokale og tilreisende som ønsker å nyte den vakre byen vår. Kombinasjonen av god musikk, tidlig sommerfølelse og god mat er noe vi ønsker å støtte opp under og ønsker å bidra med lokalproduserte råvarer som kokkene kan tilberede på en fristene måte», sier driftsleder Ane Johnsen på Haneborg gård.

Ole Martin er tredje generasjons bonde på Haneborg og siden han tok over i 1995 har han hatt et ønske om å drive med direktehandel og opprette en god dialog med kunden. Han begynte i det små, og dyrket først 4 dekar mais til selvplukk og solgte ut fra garasjen. Etterspørselen etter større variasjon har vært motivasjon til å utvikle gården til slik den drives i dag. Grønnsakene er usprøyta og høstes skånsomt for hånd. Møkkakjelleren har blitt til en helårs gårdsbutikk og ønsker alle kunder velkommen til en hyggelig gårdshandel!

Forrige
Forrige

Elektroidé inn som partner på festivalen

Neste
Neste

HOTELLPAKKER PÅ REENSKAUG